Bugun...



Ergan Dağı Kayak Tesisleri Açılıyor


facebook-paylas
Tarih: 12-12-2013 22:45

Ergan Dağı Kayak Tesisleri Açılıyor


Ergan Dağı Kayak Tesisleri Açılıyor

Erzincan Turizm Doğa Sporları ve Çevre Birliği Encümen Toplantısı Valilik toplantı salonunda Erzincan Valisi Sayın Abdurrahman Akdemir’in başkanlığında gerçekleşti.

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yürütülen çalışmalar ile Kayak Merkezindeki tesislerin hizmete sunulması ile ilgili son durumunun değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Abdurrahman Akdemir; Gondol teleferik, telesiyej, 1. ve 2. etap tesisler ile 4 adet günübirlik tesisin işletme ihalesini Özcan Özyiğit Tic Ltd. Şti’nin aldığını belirterek; tesislerin 30 Aralık 2013’te vatandaşların hizmetine girmesinin planlandığı müjdesini verdi.

Konuşmasında; daha önce kayak yapmamış vatandaşlar için acemi ve eğitim pisti yapım çalışmalarının tamamlandığını, acemi pistine çıkışların sağlanabilmesi için yürüyen halı ihalesinin önümüzdeki hafta yapılacağını kaydeden Akdemir; çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığını, peyzaj ve piknik alanı çalışmalarının ise devam ettiğini ve bu çalışmaların 2014 yılı içerisinde tamamlanacağını ifade etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI