Bugun...



Ankara Trafik Yoğunluğu Haritasına Kavuştu


facebook-paylas
Tarih: 24-02-2014 23:36

Ankara Trafik Yoğunluğu Haritasına Kavuştu


Ankara Trafik Yoğunluğu Haritasına Kavuştu

EGO Genel Müdürlüğü`nün kendi öz kaynakları ile "Ankara Yoğunluk Haritası" hazırladı. Zengin içeriği ile Ankara Halkının günlük kullanma ihtiyacı duyacağı bir uygulama olma özelliğine sahip. "ABB Trafik" ile Ankara il sınırı içerisindeki bütün anayolların, bulvarların, caddelerin, sokakların trafik yoğunluğu görülebiliyor. Trafik yoğunluğu farklı renklerle gösterilerek kullanım kolaylığı sağlıyor. Seçilen yolu üzerine dokunulduğu zaman o yolun «adresini», «hız limitini» ve «anlık hızını» görülebiliyor.
Ankara`nın belirli bölgelerinde bulunan şehir kameraları sayesinde Ankara trafiğini online(canlı) olarak izlenip trafik hakkında anında bilgilendiriyor. Şu anda 16 olan kameralar artırılarak şehrin daha çok yerinden online(canlı) görüntü alma imkanı sağlanacak. Ayrıca bu kameralar takılı olduğu yer baz alınarak yoğunluk haritası üzerinden kolayca seçerek açılabiliyor.
Harita üzerinde EGO Otobüslerine ait hat ve durak bilgileri görüntülenebiliyor, otobüsün hızını görerek yolun akışkanlığı anlaşılabiliyor.
Harita üzerinde trafik akışını etkileyen yol çalışmalarını ve kapalı yolları görmek de mümkün.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI