Bugun...



Orhan Birdal`dan Yeni Yıl Mesajı


facebook-paylas
Tarih: 01-01-2014 01:57

Orhan Birdal`dan Yeni Yıl Mesajı


Orhan Birdal`dan Yeni Yıl Mesajı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal`ın yayımladığı yeni yıl mesajı şu şekildedir:
"Değerli Mesai Arkadaşlarım; 

 

2013’te ülkemize büyük eserler kazandırıp, önemli hizmetler sunmanın huzur ve mutluluğu ile yeni yıla merhaba diyoruz. 

 

Bizim için her geçen yıl, 2023 hedeflerimize bir adım daha yaklaşmak demek. Bundan 10 yıl önce koyduğumuz hizmet çıtasını her yıl biraz daha yükseltip, öngörülen hedeflerin bile üzerinde bir performans sergileyerek bugünlere geldik.

 

Sürdürülebilir büyüme hedefimizi, rakamsal olarak inanılmaz bir boyuta taşıdık.  Her yıl ortalama yüzde 10 düzeyinde bir büyümeyle hedefimize ulaşmak için çalışmalarımızı gece-gündüz sürdürüyoruz. Her alanda rekor üstüne rekor kırıyoruz, başarılarımızı ödüllerle taçlandırıyoruz. 

 

‘’Her vatandaşımız en az bir kez uçağa binecek” direktifini kendimize rehber edinerek yurdumuzu baştanbaşa modern, konforlu, estetik havalimanları ile süsledik. O muhteşem havalimanlarında 2013 yılında 150 milyonun üstünde yolcumuza hizmet sunduk. 

 

2013 yılında Kastamonu, Bingöl, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanları ile Adıyaman yeni terminali,  Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Gazipaşa Havalimanı’nın resmi açılışı da yine Başbakanımızca gerçekleştirildi.  Çukurova Havalimanı ile Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasının temelini attık. Daha nice yeni projeye start verdik. Havalimanlarımızın modernizasyonuna yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 

 

Bu noktaya gelmemiz için emek veren herkesi kutluyorum. Mesai arkadaşlarımın gece gündüz yoğun çalışma temposuna destek veren, katkı sağlayan aile fertlerine tek tek şükranlarımı sunuyorum. 

 

Kurumumuzun son yıllarda gerçekleştirdiği büyük atılımların 2014 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve gelişme sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını diliyorum.
Bu duygularla, daha nicelerine sağlık, mutluluk ve huzur içinde erişmeniz dileği ile yeni yılınızı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI