Bugun...



Poly Studio P5 Paketleri Profesyonel Web Kamerası Özellikleri

Pandemi tarafından ortaya çıkan geniş video konferans araçları alanında, Poly Studio P5 profesyonel web kamerası, ev veya ofis kullanımı için aday listenizde üst sıralarda yer almalıdır.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2022 11:05

Poly Studio P5 Paketleri Profesyonel Web Kamerası Özellikleri

Pandemi tarafından ortaya çıkan geniş video konferans araçları alanında, Poly Studio P5 profesyonel web kamerası, ev veya ofis kullanımı için aday listenizde üst sıralarda yer almalıdır.

Bu USB 2.0 tak ve çalıştır kamera, tümleşik A tipi kablo, gizlilik kapağı ve masaüstü tabanı işlevi gören ayarlanabilir monitör kelepçesi ile birlikte gelir. Çıkarılabilir üst lens çerçevesi tripoda hazırdır.

Kapağında, bir kulaklık veya diğer aksesuarlar için kablosuz bir adaptör bağlamak için yerleşik bir USB-A bağlantı noktası gizlenir. Göz şeklindeki etkileyici silindirik tasarımın ön kenarında, yanlışlıkla görüntülemeyi önlemek için lensi açıp kapatmak için dönen bir bant bulunur ve bu kullanışlı bir özelliktir.

Kadranı saat yönünde çevirdiğinizde, mercek odasını üç parçalı kırmızı bir kapak kapatır. Kadranı saat yönünün tersine çevirmek, kapağı lensten çeker. Ek olarak, lens çerçevesinin üstündeki bir LED, başka bir güvenlik göstergesi olarak rengi kırmızıdan yeşile değiştirir.

Poly Studio P5, daha önce Polycom/Plantronics olarak bilinen üretici tarafından sunulan daha ilgi çekici video konferans araçlarından biridir. 78,95 $ gibi cazip bir fiyat için sağlam bir özellik seti var.

Esnek Kullanım Durumları
P5'i masaüstü web kamerası olarak kullanabilir veya yerleşik kamera olmadan dizüstü bilgisayara ekleyebilirsiniz. Daha da iyisi, bu web kamerasını mevcut bir kameraya sahip bir dizüstü bilgisayara bağlayabilir ve hızlı bir şekilde Poly kamerayı seçebilirsiniz.

Özellikle bu web kamerasını herhangi bir şey yüklemeden veya yeniden yapılandırmadan bir bilgisayardan diğerine taşıma kolaylığını seviyorum. Bu yetenek, evinizde veya şirket ofisinizde birden fazla bilgisayara sahip olduğunda işe yarar.

İlk bağlantılarda bile, tek gereken USB kablosunu takmak ve kullandığınız konferans uygulamasında Poly cam'ı seçmektir. Sürücü indirmeleri gerekmez.

Poly, özel kontroller için ücretsiz indirilebilir bir Poly Lens Masaüstü Uygulaması sağlar. Uygulama, kamera ayarlarını ve diğer özellikleri ayarlamak için benzersiz araçlar sunar.

Masaüstü uygulamaları Windows ve Apple bilgisayarlar için kullanılabilir. Ağ aygıtlarını veya özel yapılandırmaları içeren özel ihtiyaçlarınız olmadıkça, bilgisayar uygulamaları gereksizdir.

Yüksek Teknoloji Özellikleri
Poly'nin 1080p (Full HD) / 720P (HD) uyumlu donanımı, 80 derecelik diyagonal görüş alanı (DFOV) performansıyla 30 FPS (saniyede kare) sağlar. Video performansını otomatik olarak iyileştiren çok sayıda yerleşik özelliğe sahiptir.

Örneğin, kişisel çalışma alanları için optimize edilmiş tek yönlü bir mikrofon gibi 4x yakınlaştırma / EPTZ ile otomatik odaklama dahildir. 50 Hz - 16 kHz frekans yanıtı sağlar.

Poly P5'i çeşitli aydınlatma koşullarında kullanırken hiç sorun yaşamadım. Lens aparatı, loş veya parlak aydınlatma ortamları için otomatik olarak ayarlanır.

Düşük ışık kalitesi ve gerçek renkli görüntü teknolojisi, Zoom ve Microsoft Teams tarafından onaylanmıştır. P5, USB/UVC standartlarını destekleyen tüm uygulamalarla uyumludur.

Geniş Uyumluluk
P5 veri sayfasında listelenen sistem gereksinimleri şunlardır:

Windows sürüm 8.1, 10 veya üzeri
Mac OS X sürüm 10.7 veya üzeri
USB 2.0 bağlantı noktası
Ancak, Poly'nin belgelerinde P5'in bu işletim sistemlerinden herhangi biriyle uyumlu olduğunu gösteren hiçbir şey olmamasına rağmen, Linux veya Chromebook bilgisayarlarınız varsa da şanslısınız. Şirketin indirme sunucuları, Linux veya ChromeOS cihazları için bir masaüstü uygulamasına veya kamera sürücülerine de atıfta bulunmaz.

Tüm bu konfigürasyonları kullandığım için, herkese uyan tek bir video konferans çözümü umuyordum. Chromebook kameraları, düşük kaliteli video kameralarıyla ünlüdür.

Büyük sürprizime göre, P5 hayal kırıklığına uğratmadı. USB kablosunu hem Linux hem de Chromebook bilgisayarlara taktım ve ikinci bir kamera görmemeyi bekliyordum. Windows ve Mac donanımlarında olduğu gibi, web kamerası hiçbir yapılandırma gerektirmeden anında aydınlandı ve performans, değiştirildiğinden daha iyiydi.

P5'i ayarlamak için masaüstü uygulama video aracını kullanmadığım için her konuda öndeydim.

Küçük Sorunlar
P5, kişisel ve iş ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmele yakın bir çözümdür. Birkaç sorunu olmasına rağmen, hiçbiri anlaşmayı bozacak kadar ciddi değil.

Örneğin, yerleşik mikrofon, ses üretiminde vasattır. Yönlü mikrofona rağmen, ses çıkışı tercih ettiğimden daha gürültülü ve boğuk.

Bilgisayarınızda bir eklenti veya yerleşik mikrofon olması koşuluyla, ses sorunu önemsizdir. Değilse, P5'teki kapağın altındaki yedek bağlantı noktası geçici bir çözüm olarak kullanışlıdır.

Başka bir örnek, dört fitlik USB kablosudur. P5'i bir dizüstü bilgisayara bağlarsanız, bağlantı noktasına ulaşmakta sorun yaşamazsınız. Ancak, monitöre yakın olmayan bir masaüstü konsolu eklenti sorunu oluşturabilir.

Bu durumun nispeten kolay bir çözümü var: uzunluk eklemek için bir USB uzatma kablosu almanız yeterli.

Poly Studio P5 Boyutlar, Ağırlıklar, Garanti
Yalnızca kamera gövdesi:

1,5 G x 1,3 Y x 2,4 D (İnç)
37,7 G x 34 Y x 62 D (MM)
2.4oz / 68g
Monitör kelepçeli kamera:

2,4 D x 1,7 Y x 2,7 D (İnç)
60 G x 43 Y x 68 D (MM)
3.3oz / 98g
Garanti:

İki yıllık sınırlı garanti dahildir.
 

Sonuç olarak
Çoğu durumda, Poly Studio P5 profesyonel web kamerası, yerleşik bilgisayar kameranızdan daha iyi performans gösterebilir ve kurulum gerektirmeden kutudan çıktığı gibi çalışır.

Bu kullanışlı cihaz, ücretsiz masaüstü uygulamaları ile geliştirme yetenekleri sağlar. Birlikte size adlarının ima ettiği şeyi verirler - üstün kaliteli performans. İş için video sunumları yapıyorsanız daha iyi bir mikrofon eklemeniz yeterli.




Kaynak: https://www.technewsworld.com/




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İLETİŞİM HABERLERİ Haberleri

YUKARI YUKARI