Bugun...



DSP'li Çakmak:Aile üzerinden siyaset yapılmasına kınıyoruz


facebook-paylas
Tarih: 01-03-2014 17:41

DSP'li Çakmak:Aile üzerinden siyaset yapılmasına kınıyoruz


ANTALYA (CİHAN)- Demokratik Sol Parti(DSP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, Başbakan Recep Tayyip

ANTALYA (CİHAN)- Demokratik Sol Parti(DSP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın konuşma üslubunun ülkeyi ötekileştirdiğini söyledi.
Ahmet Çakmak, parti binasında yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan`ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ardından Fethullah Gülen`in evlenmemesi ve çocuklarının olmamasına yönelik sözlerin, ülkeyi yöneten birinden duyulmasının üzüntü verici olduğunu kaydetti.
Başbakan Erdoğan`ın Gezi Park`ı eylemleri sonrası söylediği `çapulcular` sözü ile birlikte başlattığı siyasetteki seviye düşüklüğünü 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası arttırdığını belirten Çakmak, insanların medeni halleri üzerine yapılan her türlü politik söylemi kınadıklarını söyledi.
ODTÜ`de demokratik tepkilerini gösteren öğrencilere Erdoğan`ın `Ankara`da 1071 Malazgirt Bulvarı`nın açılışını gerçekleştirdik. O solculara ateistlere, teröristlere reğmen` sözünün alenen ötekileştirme olduğunu belirten Çakmak, ``İnsanların ailesi, çocukları ve çocuklarının olmamasına yönelik siyaset yapılmasını kınıyoruz. Sayın Devlet Bahçeli ve Fethullah Gülen`in çocuklarının olmaması bir ayıp değil. Çocuk sahibi olma Allah`ın nasip meselesi. Önemli olan dürüst olmak. Rahmetli onursal genel başkanımız Bülent Ecevit`inde çocuğu yoktu. Biz merhum liderimiz Ecevit`i merhamet ve şefkat abidesi bir baba gördük. Onu çok sevdik. `` diye konuştu. CİHAN







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI