Bugun...



İstanbul’un Hediye Mağazası Açıldı


facebook-paylas
Tarih: 21-12-2013 22:35

İstanbul’un Hediye Mağazası Açıldı


İstanbul’un Hediye Mağazası Açıldı

Şehir Hatları ve Kültür A.Ş işbirliği çerçevesinde, İstanbul Kitapçısı konseptinde Şehir Hatıraları ve Hediyem İstanbul Markası adı altında, İstanbul’un marka değerini yurt içinde ve yurt dışında temsil edebilecek, İstanbul’un tanıtımına katkıda bulunmak ve bilinirliliğini artıracak özgün tasarımlı hediyelik ürünlerin satılabileceği ve hediyelik eşya sektöründe farkındalık yaratacak bir marka olmak için ilk adımlar, Eminönü Katip Çelebi iskelesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Yardımcıları, İstanbul Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç ve Kültür A.Ş. Genel Müdürü katılımları ile atıldı.
Süleyman Genç`in açılış konuşmasından satır araları;
“ Bir ülkeyi güzel yapan şey tarihiyle birlikte, simgeleri ve o topraklarda yaşayanlara bıraktığı hatıralarıdır.Bu hatıralar gelecek kuşaklara bırakabileceğimiz en değerli mirastır.
Bugün burası, işte bu kültürel mirasın, bu hatıraların, simgelerin, usta ellerin yapmış olduğu birbirinden güzel objelerle yaşayacağı bir liman halini almıştır. 
Tüm bunlarla birlikte vapurlarımız, iskelelerimiz, hediyelik eşya formuna getirilip satışa sunulması ekonomimize güç katacak ciddi bir kaynak olacaktır. 
İstanbul’un değerlerini bizlere ve bu toprakları merak eden misafirlere, turistlere sayısız proje ile anlatan proje ortağımız Kültür A.Ş’ye teşekkürlerimi sunarım.”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI