Bugun...



BTK’nın İkili İşbirliği Çalışmaları


facebook-paylas
Tarih: 03-12-2013 00:13

BTK’nın İkili İşbirliği Çalışmaları


BTK’nın İkili İşbirliği Çalışmaları

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Tayland Ulusal Yayıncılık ve Telekomünikasyon Komisyonu arasında 20 Kasım 2013 tarihinde Mutabakat Zaptı imzalandı.
BTK’nın ikili işbirliği çalışmaları kapsamında, Tayland Ulusal Yayıncılık ve Telekomünikasyon Komisyonu ile 20 Kasım 2013 tarihinde Bangkok’da bir Mutabakat Zaptı imzalanmıştır. BTK adına, Kurul II. Başkanı Dr. T. Ayhan BEYDOĞAN, Tayland Ulusal Yayıncılık ve Telekomünikasyon Komisyonu adına Genel Sekreter Takorn TANTASITH tarafından imzalanan Mutabakat Zaptında, iki Kurum arasında elektronik haberleşme düzenlemeleri alanında bilgi ve görüş alışverişi ile uzman değişimi yapılması öngörülmektedir. 
19-22 Kasım 2013 tarihleri arasında Bangkok’da düzenlenen “ITU World Telecom 2013” etkinliği esnasında gerçekleştirilen imza töreninde, BTK Kurul Üyesi Yaşar GÖK ile Tayland Ulusal Yayıncılık ve Telekomünikasyon Komisyonu Başkanı Thares PUNSRI ve Komisyon Üyeleri de hazır bulunmuştur.   
Dr. T. Ayhan BEYDOĞAN, imza töreninde yaptığı konuşmada; Kurum olarak Tayland Ulusal Yayıncılık ve Telekomünikasyon Komisyonu ile ilişkilerin güçlendirilmesine önem verildiğinden bahisle, iki ülke arasında elektronik haberleşme alanında yakın işbirliği için hatırı sayılır bir potansiyel bulunduğunu ve Mutabakat Zaptının iki Kurum arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesine katkıda bulunacağını ifade etti. Ayrıca, BTK’nın elektronik haberleşme alanında yılların birikimi olan bilgi, tecrübe ve uzmanlığının kendileri ile paylaşılmasından memnunluk duyulacağını vurgulamıştır.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI