Bugun...



Hawaii Heyeti`nden Türkiye Ziyareti


facebook-paylas
Tarih: 02-12-2013 23:27

Hawaii Heyeti`nden Türkiye Ziyareti


Hawaii Heyeti`nden Türkiye Ziyareti

Amerika Birleşik Devletleri Hawaii Eyaleti Senatör ve Milletvekillerinden oluşan 8 kişilik heyet İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret etti.

Boğaziçi Atlantik Kültürel Dostluk ve İşbirliği Derneği (BAKİAD) ile Pacifica Institute Derneğinin ortaklaşa düzenlediği çalışmalar sonucu İstanbul’a gelen Hawaii Eyalet Senatörü Jamie Boyd Kalani ve Hawaii Eyalet Milletvekillerinden oluşan heyet Vali Mutlu’yu ziyaret etti.

Heyet üyeleri, ülkemize geldikleri günden itibaren İzmir, Ankara, Konya ve Kapadokya’yı ziyaret ettiklerini belirttiler. Hawaii’nin dünyanın önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu ve en önemli yatırımları olan turizm ile ilgili tecrübelerini de her ortamda paylaştıklarını vurgulayan heyet üyeleri, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin daha da gelişmesini istediklerini söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mutlu, 2016 yılında yapılacak Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) toplantısı için finale kalan iki aday yerin İstanbul ve Hawaii olduğunu hatırlattı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI