Bugun...



"Büyük Yatırımlarımızdan Rahatsız Olanlar Var"


facebook-paylas
Tarih: 18-01-2014 22:13



"Büyük Yatırımlarımızdan Rahatsız Olanlar Var"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Bu büyük yatırımlarımızdan hem içeride hem dışarıda rahatsız olan kesimler var. Ama biz kararlılıkla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Bu büyük yatırımlarımızdan hem içeride hem dışarıda rahatsız olan kesimler var. Ama biz kararlılıkla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecek" dedi.
Karaman`a gelen Elvan, Valilik ziyaretinin ardından, Karaman Belediyesine geçti. Burada Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ile görüşen Elvan, ardından polis evine gitti.
Burada, gazetecilerin sorularını cevaplandıran Elvan, "Türkiye`nin gelişmesini engellemek isteyenlere yönelik nasıl bir önlem alınacak? Hedeflerden dönme var mı?" şeklindeki soru üzerine, Türkiye`nin hedeflerden dönmesi gibi bir durumunun olmadığını belirtti.
Üçüncü hava limanı, üçüncü köprü ve İstanbul-İzmir otoyolu gibi projeleri olduğunu yineleyen Elvan, "Bunlara süratle devam edeceğiz. Bu büyük yatırımlarımızdan hem içeride hem dışarıda rahatsız olan kesimler var. Ama biz kararlılıkla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecek" diye konuştu.
Elvan, HSYK ile ilgili başka bir soru üzerine; "Biz anayasa değişikliğine sıcak baktığımızı ifade ettik. Buna da hazırız. Gelişmiş ülkelerdeki yöntem belli. Hemen hemen tüm gelişmiş ülkelerde bu kurul meclis tarafından belirleniyor. Dolayısıyla muhalefetin bu hususa sıcak bakması halinde, elbette bu tür anayasa değişikliğine gidilebilir" şeklinde cevap verdi.
Elvan, daha sonra İç Anadolu Bölgesi`ni Akdeniz`e bağlayan Sertavul Geçidi`nde, viyadük ve tünel yapılması planlanan noktalarda incelemelerde bulundu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI