Bugun...



Manisa’da Otopark Sorununu İSPARK Çözecek


facebook-paylas
Tarih: 15-01-2014 22:33

Manisa’da Otopark Sorununu İSPARK Çözecek


Manisa’da Otopark Sorununu İSPARK Çözecek

AKP MKYK Üyesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ile merkezdeki cadde ve sokakları inceleyen İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, İstanbul’da uyguladıkları otopark projelerini Manisa’ya taşıyacaklarını söyledi.
AKP MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ile Manisa’daki trafik sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla ziyarette bulunan İSPARK Genel Müdürü ve İnşaat Mühendisi Mehmet Çevik, çağdaş otopark projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Kendisini ve ekibini Manisa’da ağırlayan AKP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’ye teşekkür eden İSPARK Genel Müdürü Çevik,  “İstanbul’da ve bir çok ilde modern otoparklar yaptık. Bunun örnekleri mevcut. Üzeri yeşil alan olarak düzenlenen otoparklarımızda çocuk oyun parkları, basket sahası ve sosyal donatı alanları bulunacak.  Ayrıca bu otoparkların içinde sergi solunu, fitness salonu, müzik yayını, elektrik şarj üniteleri ve modern güvenlik sistemleri yer alacak. İSPARK, hizmete açacağı teknolojik otoparklar ile Manisa’da yaşanan trafik karmaşasının çözümüne çok büyük katkı sağlayacak.” dedi. 
CARLİFT, COMBİLİFT VE DÖNME DOLAP PARK OLACAK 
İSPARK’ın Manisa’da dünyanın modern parklanma teknolojilerini hayata geçireceğini ifade eden İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik,  “ Bunlar Mekanik Otopark ( carlift ) ve Yarı Otomatik Otopark ( combilift ) sistemi ile bir aracın park edeceği alandan birden fazla aracın park etmesine imkân sağlayacak otoparklar olacak. Örneğin 500 araçlık alana 1000 araç park edebilecek.  Vatandaşımız ortalama 2 dakikada aracını park ederek zaman kaybından ve trafik stresinden kurtulmuş olacak.  Yine örneğin 25 metrekareye 8 otomobil sığacak şekilde  `”Dönme Dolap Park”lar inşa edeceğiz. Bu sistem sayesinde dar alanlarda otopark kapasitesi artırılacak ve daha fazla aracın park etmesine imkan sağlayacağız.  Dönme dolap’ın çalışma prensibinden yola çıkılarak geliştirilen sistem sayesinde Manisalı hemşerilerimize teknolojik, pratik, ekonomik ve güvenilir bir çözüm sunulmuş olacak” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI