Bugun...



Google Haritalara, hızlı şarj olan Elektrikli Araç istasyonlarının nerede olduğunu ve daha fazlasını gösteren büyük bir güncelleme geldi

Google Haritalar, EA'nızı şarj etmek için bir istasyon ararken "hızlı şarj" seçeneklerini gösterecek şekilde güncellendi.

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2022 12:00

Google Haritalara, hızlı şarj olan Elektrikli Araç istasyonlarının nerede olduğunu ve daha fazlasını gösteren büyük bir güncelleme geldi

  • Google Haritalar, EA'nızı şarj etmek için bir istasyon ararken "hızlı şarj" seçeneklerini gösterecek şekilde güncellendi.
  • Önümüzdeki hafta, Canlı Görünümlü Arama adlı artırılmış gerçeklik özelliği Google Haritalar'da altı şehirde kullanıma sunulacak.
  • Android ve iPhone için Google Haritalar'ın güncellenmiş bir sürümü, hızlı şarj cihazlarıyla elektrikli araç istasyonlarını arama seçeneği ve yerel ilgi çekici noktalar hakkında gerçek bilgilerin üzerine daha fazla bilgi yerleştiren artırılmış gerçeklik özelliği gibi birkaç yeni özellikle kullanıma sunuluyor. etrafınızdaki dünya.

    İşte yenilikler.

    Elektrikli arabanız için hızlı şarj cihazları bulun
    Bir EV kullanıyorsanız, zaman açısından en verimli seçeneği bulmak için şarj istasyonlarını filtreleyebilirsiniz. Bu nedenle, örneğin Google Haritalar'da bir "şarj istasyonu" ararsanız, yalnızca aracınızın kullandığı fişle uyumlu "hızlı şarj" istasyonlarını gösterecek şekilde filtrelemenize izin veren yeni bir seçenek görünür. Kullanıcıların fiş uyumluluğuna göre istasyonları aramasına izin veren daha önceki bir güncelleme üzerine kuruludur.Google ayrıca erişilebilirlik bilgilerini küresel olarak haritalara ekledi.

  • Hızlı şarj, 50kW veya daha yüksek şarj cihazlarına sahip istasyonları içerir. Google'a göre güncelleme, elektrikli araç şarj istasyonlarının bulunduğu ülkelerde mevcut.

    Find stations with fast chargers (left) and plugs compatible with your EV (right).







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

YUKARI YUKARI